Cezais - internet rješenja

Četvrtak, Studeni 21, 2019

1. U vašoj ponudi besplatne izrade web stranice kažete da će te za uzvrat prikazivati na našoj web stranici oglase! Kakve oglase će te prikazivati na našoj web stranici, i kako bi to onda sve skupa izgledalo?

Oglasi će se prikazivati integracijom linkova, tekstualnih, slikovnih i animiranih oglasnih površina na vašoj web stranici. Oglasi su strogo definirani te izričito ne dozvoljavamo oglašavanje seksualnih, rasističkih, lažnih, vjerskih, diskriminacijski i drugih oglasa koje nisu u skladu za normama, ljudskim pravima ili zakonom.

Oglasi će se prikazivati u skladu sa izgledom vaše web stranice, ima više tipova oglasa koje ćemo prikazivati na vašoj web stranici, ali u pravilu nikada ne prikazujemo više od jedne oglasne površine! Klikom na ovaj link možete vidjeti primjere kako bi izgledala naša oglasna površina integrirana na vašoj web stranici.

 

2. Što ako ne bismo htjeli da prikazujete oglas na našoj web stranici?

Oglase koje postavljamo na vašu stranicu zapravo otplaćuju izradu vaše web stranice, ako iz nekih razloga odlučite da ne želite da se na vašoj web stranici prikazuju naši oglasi imate dvije mogućnosti:


1. Da plaćate mjesečnu naknadu najma i održavanja vaše web stranice koja iznosi:

START WEB - 49,00 kn/mj.+ pdv

 

2. Da jednokratno platite cjelokupni iznos izrade i održavanja vaše web stranice koja je definirana po određenim paketima te iznosi:

START WEB – 1.590,00 kn + pdv

 

3. Što ako nam sa vremenom hosting paket koji imamo ne bude dovoljan?

Ako vam paket nakon nekog vremena postane nedovoljan uvijek ga za vas možemo povećati tako da odgovara vašim potrebama onoliko koliko budete trebali, ali STANDARDNI PAKET zadovoljava u većini slučajeva za skoro sve vaše potrebe. U slučaju da imate veće potrebe uključimo vam veći paket i plaćate samo razliku cijene.

 

4. Kako uopće da znamo da nam navedeni hosting paket nije ili uskoro neće biti dovoljan?

U većini slučajeva hosting koje odaberete zadovoljava sve vaše potrebe u skladu sa web paketom koji uz njega dobivate. U slučaju da sa vremenom nadograđujete vašu web stranicu sa novim sadržajem, tekstom slikama itd… vaša potreba sa većim paketom će rasti. Ujedno ako dođe do toga mi ćemo vas na vrijeme obavijestiti tako da se ne morate zabrinjavati.

 

5. Što ako nešto ne znamo, ili zapnemo pri administraciji web stranice?

Ako zatrebate bilo kakvu pomoć uvijek smo tu za vas, dovoljno je samo da nas kontaktirate i stojimo vam na raspolaganju.

 

6. Dali nam po potrebi možete promijeniti sadržaj na našoj web stranici, primjera izmjena slika ili teksta?

U pravilu odobravamo ograničen broj izmjena tijekom jednog mjeseca. Zbog mogućnosti pojavljivanja potrebe za više izmjena na vašoj web stranici, koje od nas zahtijevaju odvajanje određenog vremena za obavljanja tih izmjena, te na taj način i nastajanja dodatnih troškova koje nisu ukalkulirane. Sve ostale potrebe za izmjene podataka na vašoj web stranici naplaćujemo na slijedeći način:


Standardna izmjena tijekom radnog tjedna i radnog vremena 49,00 kn/po satu + pdv.

Žurna izmjena tijekom radnog dana i radnog vremena 99,00 kn/po satu + pdv

Žurna izmjena tijekom neradnog dana ili neradnog vremena 149,00 kn/po satu + pdv


Napomena: Najmanja obračunska jedinica je pola sata, naše radno vrijeme je od 9:00 do 17:00 sati od ponedjeljka do subote, nedjeljom ne radimo.

 

Uz pakete odobravamo:

START WEB PAKET – Do 1 izmjene mjesečno (Maksimalnog trajanja od 1 sata)

GO WEB PAKET – Do 2 izmjene mjesečno (Maksimalnog sve ukupnog trajanja od 2 sata)

PRO WEB PAKET – Do 3 izmjena mjesečno (Maksimalnog sve ukupnog trajanja od 3 sata)

BIZNIS WEB – Do 5 izmjena mjesečno (Maksimalnog sve ukupnog trajanja od 5 sati)

Napomena: Sve izmjene moraju biti unutar radnog vremena.

 

7. Dali za nas možete izraditi bannere i logo naše tvrtke?

U slučaju da imate potrebu za bannere možemo vam ponuditi profesionalnu izradu statičnog bannera po cijeni od 390,00 kn/kom. + pdv, ili pokretnog animiranog gif - flash bannera po cijeni od 490,00 kn/kom. + pdv koji ćemo izraditi po vašim željama. Isto tako ako imate potrebu za izradu loga vaše tvrtke, možemo vam ponuditi profesionalnu izradu već po cijeni od 490,00 kn/kom. do 990,00kn/kom.+ pdv ovisno o broju primjera između kojima će te moći birati, o vašim potrebama i složenosti loga. Završni logo izdajemo u 8 tipova datoteke ovisno o vašim potrebama i željama, PNG 24-bits, PNG 24-bits transparent, JPEG, GIF 8 bits, BMP 24 bits, TIFF, format za web ili format za print.

 

8. Dali je moguće uz određeni paket zakupiti izradu dodatnih opisnih stranica?

Da moguće je u tom slučaju se svaka naknadna stranica naplaćuje 150 kn/po stranici + pdv

 

9. Dali nudite osmišljavanje newslettera i pripremu istog sa sadržajem?

Da nudimo osmišljavanje i grafičku izradu newslettera, ona je jednokratno te se naplaćuje 1.690,00 kn + pdv. Priprema newslettera za slanje vašim korisnicima ili klijentima te postavljanja sadržaja po vašim željama je 590,00 kn/po izdanju + pdv.

 

10. Kakao funkcionira postavljanje sadržaja na moju web stranicu pri samoj izradi?

Stranice se pune vašim gotovim materijalom onakvim kakav dostavite prije početka izrade vaše web stranice i onakvog izgleda koji vi izaberete po vašem ukusu i želji.

 

11. Koliko dugo traje izrada web stranice?

Izrada web stranice u pravilu traje od 5 do maksimalno 30 dana. Ovisno o složenosti i količini podataka koje treba pripremiti ažurirati i postaviti.

 

12. Kako da vam pošaljemo podatke tipa slike i teksta koje će te postaviti na našu web stranicu?

Podatke nam možete poslati na više načina:

  • Putem e-mail (tekst u wordov dokument, pdf-u, excelu…, slike u jpeg, gif, png…).
  • Putem pošte (tekst na papiru i izrađene slike).
  • Putem pošte na CD-u ( u digitalnom obliku – tekst u wordovom dokumentu, pdf-u excelu…, slike u jpeg, gif, png… ).
  • Osobno kombinacijom sviju od navedenih.

Uglavnom najbrže i najefikasnije je slanje podataka putem e-maila.

 

13. Što ako se ne znam koristiti e-mailom?

Ako se ne znate koristiti e-mailom možemo vas uputiti putem naše online podrške te vam ukratko objasniti kako da ga koristite. Ili zamolite nekoga od vaših prijatelja ili poznanika da sve vaše podatke pošalje umjesto vas!

 

14. Što je domena?

Domena je jedinstveno ime vaše web stranice u Internet svijetu, ona ujedno predstavlja vašu adresu na koje vas je moguće pronaći. Upisivanjem imena vaše domene u pretraživać, ljudi dospijevaju na vašu web stranicu. Vaša Internet adresa (domena) je unikatna, domene se registriraju kod određenih institucija pod određenim pravilima.

 

15. Kako postati vlasnik domene tj. Internet adrese?

Registraciju vaše domene mi obavljamo za vas, ona se u pravilu plaća od 90,00 kn do 120,00 kn + Pdv, ovisno o imenu vrsti domene com,net, org,eu itd. U našim paketima dobivate jednu domenu koja je već ukalkulirana u cijenu web paketa. Po želji i potrebi možemo ponuditi zakup više domena, npr. Ako imate potrebu da zakupite sva imena vaše domene primjer www.moja-tvrtka.com zatim www.moja-tvrtka.net zatim www.moja-tvrtka.org itd…

Ovim načinom osiguravate da će sve domene biti u vašem vlasništvu, ali sa druge strane plaćate za svaku domenu od 90,00 kn do 120,00 kn + PDV godišnji zakup.


16. Ako registriram domenu kod vas, dali sam ja onda i vlasnik?

Naravno, registracijom domene vi postajete i njen vlasnik.


17. Dali možemo našu sadašnju domenu prebaciti na vaše servere?

Nažalost ne, opciju prebacivanja domene još nisu dostupni, ali uvijek možete zakupiti novu domenu kod nas.


18. Kako odabrati ime domene?

Kada budete birali ime domene, bitno je da domena bude jasna i kratka, obratite pozornost da je vaše odabrano ime na raspolaganju, to možete provjeriti na našoj naslovnoj stranici.


19. Koliko dugo traje registracija domene?

Registracija domene se u pravilu provede tokom jednog radnog dana.


20. Dali možemo kod vas registrirati domenu bez hostinga ili web stranice?

Trenutno nudimo kompletna rješenja u našim paketima te takav način registracije domene nije moguć.

 

21. Što je addon domena?

Addon označavaju broj domena koje možete dodati na svoj hosting paket neovisna jedna o drugoj, u tom slučaju se dijeli prostor i promet paketa.

 

22.  Kako naplaćujete izradu web stranice, hosting i marketing?

Marketing i Hosting se unaprijed plaćaju, isporuka hosting paketa je unutar 1-2 dana, početak isporuke marketinške kampanje je unutar 3-5 dana i traje onloiko dugo koliko vi to odredite, sve isporuke vrijede nakon knjiženja vaše uplate.

Kod web dizajna, izrade internet stranice postoji više mogućnosti, u pravilu se web stranica naplaćuje tek nakon izrade. Naime, postoje i druge opcije, primjera ako uplatite cijelo ukupni iznos unaprijed ostvarujete dodatnih 10% popusta za avansno plaćanje, ili ako uplatite 50% iznosa za izradu web stranice unaprijed ostvarujte 5% popusta za avansno plaćanje. Isporuka web stranice u pravilu traje od 5 do 30 dana.

 

 

ZA PITANJA VEZANO UZ ONLINE OGLAŠAVANJE KLIKNITE NA OVAJ LINK

 

 

Odaberite dizajn

Odaberite hosting

Odaberite marketing

Cezais - internet rješenja | Internet marketing | Web Dizajn | Hosting | Izrada web stranica | Seo optimizacija